Blog - Novosti & Aktualnosti iz TJstudia

Kontaktirajte nas danas info@tjstudio.info & 00385 (0)23 611 176

# HOSTING - BESPLATNO Vas selimo na naš server

undefined

Interesira Vas prelazak na TJstudio usluge hostinga? Treba Vam kvalitetan i siguran hosting pogonjen isključivo SSD diskovima? Nudimo Vam kompletno riješenje posluživanja web stranica, aplikacija, reseller hostinga, monitoringa, i sl. Slobodno nam se obratite za ponudu, odredite datum i sat kada želite da vas preselimo. S zadooljstvom naš mali tim će vas preseliti potpuno besplatno, bez prekida u radu vašeg web sustava, email računa, ...


# Vrhunski SSD web hosting po povoljnoj cijeni i do 400x brži običnog hosting rješenja

ssd hosting paketi po povoljnim cijenama

Naručite još danas vrhunski u potpunosti SSD pogonjeni hosting. Nudimo 100% SSD hosting po iznimno povoljnim cijenama, također imamo iznimno jeftine pakete s SSD boost funkcijom koji imaju stabilnost i snagu SSD hostinga a sigurnost standardnih diskova. Kada se odlučite na transfer vaše stranice, portala, ili trgovine TJstudio će za vas besplatno izvršiti prebacivanje sadržaja, testiranje i inicirati transfer vaše domene. Vaše internet stranice i aplikacije imaju mogućnost raditi do 300% brže kroz TJstudio Hosting sustav. U ponudi imamo sljedeće vrste paketa:

Nismo među najjeftinijima to znamo, ali smo definitvno među najkvalitetnijim i najstabilnijim hosting kuća.


# TJstudio uvodi WHMCS sustav

Zbog sve većeg broja korisnika, odlučili smo se na uvođenje novog WHMCS sustav kako bi svim korisnicima pojednostavnili način korištenja i upravljanja naručenih usluga. Kako je sustav još uvijek u izradi i konfiguriranju mogući su manji problemi ili odstupanja u radu. Zahvaljujemo se na razumjevanju.


# CroClouds - sustav za pohranu i djeljenje dokumenata

Od danas TJstudio svim svojim klijentima nudi cloud sustave pohrane podataka na domeni www.croclods.com . Novu ponudu i cijene možete pronaći ovdje Cjenik privatnih cloud rješenja. Za najbržih 10 klijenata osigurali smo čak 50% popusta za pakete CroCloud #10 GB na otvaranj Cloud računa za period od 6 mjeseci i 1 godinu dana.

Kod za popust - CC10POP