E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | T/F: +385(0)23 611176 | M: +385(0)99 789 6117 | Ticket sustav | UDALJENA PODRŠKA
FacebookMySpaceTwitterDiggGoogle BookmarksRSS Feed

Internet marketing

       Nakon izrade web stranice veliku pažnju treba posvetiti upravo Internet marketingu kako bi na vašu stranicu počeli dolaziti posjetitelji i započeli pregledavati sadržaj, kupovati u web shopu ili jednostavno se družiti chatovima ili forumima.

       Ulaganje u web marketing dugoročno doprinosi pozicioniranju vaše Internet stranice unutar rezultata Internet tražilica.

         Kako ne bi lutali, dozvolite da Vas upoznamo sa internet marketingom i njegovom primjenom na Vašim web stranicama, portalima, trgovinama,...

SEM (engl. Search Engine Marketing) je metoda web marketinga za tematsko usmjeravanje oglasa na rezultatima internetskih tražilica. Plaćeni marketing jedno je od najbržih rješenja koje vam TJstudio može ponuditi, Praktički u svega nekoliko minuta vaša web stranica će biti pozicionirana između prvih 5 rezultata za licitirane riječi. Svaka riječ se licitira te se otkupljuje po cijeni od 0.05 lipa do nekoliko desetaka kuna. Svaki klik na vaš oglas se naplaćuje upravo prema cijeni licitacije ključne riječi.

SEO (Engl. Search engine optimization) je marketing koji se radi na samoj web stranici. Naime uz niz radnji na vašoj Internet stranici osigurava se nešto jeftiniji ali dugotrajniji plasman na Internet tražilicama. Prilikom optimizacije prerađuje se sustav navigacije, grade se linkovi, ugrađuje site mapa, pripremaju PR tekstovi i sl.

TJstudio za vas je pripremi dva paketa SEO optimizacije. SEO basic namijenjen je manjim web stranicama čiji brzi plasman nije toliko bitan, ali dugoročno postepeno postiže kvalitetnije rezultate. SEO Pro je profesionalan paket za SEO optimizaciju koji uključuje SEO optimizaciju unutar stranice (On page SEO) i optimizaciju izvan stranice (Off page SEO).

Internet brendiranje je jedan od relativno novih pojmova i praktički TJstudio je jedan od prvih firmi koja se bavi brendiranjem unutar Internet preglednika. Internet brend se ne postiže preko noći već višemjesečnim nekad i višegodišnjim radom, ulaganjem, te praćenjem konkurenata. Osnove kvalitetnog brenda je prepoznatljivost, boja, logotip, propagandni materijal, izgled i dizajn weba, navigacije, facebook stranice, i sl. Za sva pitanja slobodno nam se obratite, rado ćemo vas savjetovati i usmjeravati u turbulentnom web tržištu.

Zatražite ponudu za optimizaciju stranice