Blog - Novosti & Aktualnosti iz TJstudia

Kontaktirajte nas danas info@tjstudio.info & 00385 (0)23 611 176

# TJstudio od danas ESETov partner za Zadarsku županiju

undefined

Zadovoljstvo nam je obavjestiti postojeće i buduće klijente da od danas TJstudio nudi kompletan program ESET proizvoda za privatne / male / srednje i velike klijente. Naime od 10.05.2019. godine TJstudio je postao esetov partner za Zadarsku županiju.

Pridružite se i vi legendarnoj ESET obitelji uz veliki broj programskih riješenja. Legendarni NOD32 Antivirus, štiti od svih tipova zloćudnih programa uključujući viruse, ransomware, rootkite, crve i spyware.

Potvrdu o partnerstvu možete pronaći na službenim ESETovim stranicama za Hrvatsku.

Ponudu možete pogledati u našoj web trgovini na linku ESET PROIZVODI U TJSTUDIU

 


# Nova web stranica Solan Pag d.d., corporate web page

undefined

Solana Pag d.d. jedan je od najvećih proizvođača morske soli u ovom djelu Europe. Svoje proizvode Solana Pag plasira diljem svijeta s prepoznatljivim brendom „Paška sol“ i tradicijom koja se već stoljećima njeguje na Pagu. Kako bi svoje proizvode što kvalitetnije prezentirali i pojasnili proces nastajanja, te kvalitetu proizvedene morske soli, uprava Solane Pag d.d. povjerila je izradu i razvoj službenih web stranica TJstudiu.

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam još jedan uradak TJstudia. Za potrebe klijenta Solana Pag d.d. odradili smo sljedeće:

  • front corporate web design
  • back admin site develop & coding
  • studijsko fotografiranje proizvoda
  • CMS sajt develop
  • SSD web hosting

Novu web stranicu možete pogledati na domeni www.solana-pag.hr
# Apartmani Jelana Pag

undefined

Predstavljamo Vam novi projekt TJstudia - Apartmani Jelena Pag. TJstudio je za potrebe izrade nevedene web stranice odradio uslugu fotografiranja, izrada web stranice, posluživanja i zakupa domene. Također kompletna web stranica je prilikom izrade optimizirana za Google tražilicu (Google SEO). Naš novi web projekt pogledajte na domeni - http://www.apartmani-jelena.com


# Noble.com.hr - vrhunska ponuda soba i apartmana u gradu Zagrebu

undefined

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam još jedan projekt s potpisom TJstudia. Apartmani i sobe Noble predstavljaju luksuzno ponudu smještaja u samom centru grada Zagreba. Na svega 5 minuta od trga Bana Josipa Jelačića nalaze se luksuzno opremljeni i moderno uređeni apartmani i sobe koje posjeduju vlastitu recepciju. TJstudio je za potrebe tvrtke Noble Zagreb odradio dizajn, grafičku pripremu, SEO optimizaciju i uslugu hostinga, posluživanja Internet stranice. Za više informacija pogledajte naš novi web uradak www.noble.com.hr